Promocions de Primavera

“Descobreix el Parc Nacional d’Aigüestortes”

Allotja’t dues nits en un bungalow i gaudeix l’espectaculariat dels paisatges de primavera del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Inclou pícnic per a l’excursió.

Preu per persona:

53€ adults

39€ nens 6 a 11 anys

Consulteu-nos les tarifes per estades més llargues

Més info
Inclou pícnic per la sortida al Parc Nacional. Oferta no aplicable en ponts i festivitats. Taxa turística no inclosa. No inclou el suplement de calefacció ecològica de biomassa (6,00€ nit/bungalow fins el 30 d’abril). Llençols i tovalloles incloses.

“Aventura a les Valls d’Àneu”

Allotja’t en un acollidor bungalow de fusta i viu la teva aventura al Pirineu: ràfting, canoa, hidrospeed, hípica, descens de barrancs, parc d’aventura. T’hi atreveixes?

Descomptes especials:

10% dte. en l’allotjament

10% dte. en l’activitat

 

Més info
Oferta no aplicable en ponts i festivitats. Taxa turística no inclosa. No inclou el suplement de calefacció ecològica de biomassa (6,00€ nit/bungalow fins el 30 d’abril). Llençols i tovalloles incloses.

“A pedals pel Parc Natural de l’Alt Pirineu”

Allotja’t dues nits en un bungalow i endinsa’t al Parc Natural de l’Alt Pirineu en BTT . Ruta circular per a tota la familia vorejant la Mollera d’Escalarre. Inclou el lloguer de BTT.

Preu per persona:

71€ adults

51€ nens 6 a 11 anys

Consulteu-nos les tarifes per estades més llargues

Més info
Inclou ½ dia de lloguer de BTT. Oferta no aplicable en ponts i festivitats. Taxa turística no inclosa. No inclou el suplement de calefacció ecològica de biomassa (6,00€ nit/bungalow fins el 30 d’abril). Llençols i tovalloles incloses.